Apparaten en accessoires
Souvlaki van kip en paprika met rijst
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 5min
6 porties
Ingrediënten
Marinade
-
verse gember gepeld, in dunne schijfjes20 g
-
teentjes knoflook2
-
sojasaus100 g
-
honing50 g
-
geroosterde sesamolie (5-10 g), naar smaak1 - 2 tl
-
25 g hoisin-barbecuesausbarbecuesaus25 g
-
vers gemalen peper1 snuifje
Kip en rijst
-
kippenborstfilets ontveld, in blokjes (2-3 cm)800 g
-
paprika (ong. 2 paprika's), in stukken (2-3 cm)400 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
zout½ tl
-
witte langkorrelige rijst300 g
-
water1000 g
-
maïsmeel (zetmeel) (20 g)2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
38 g
Calorieën
1708 kJ /
408 kcal
Vetten
3 g
Vezels
3.1 g
Koolhydraten
55 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pasta in tomatensaus met chorizo
35min
Geflambeerde uientaart
Geen beoordelingen
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1u. 10min
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1u.
Tex-mexburger
4u. 25min
Penne met tonijn
35min
Aardbeienmojito
10min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2u.
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1u. 10min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Rijst met groentemix
55min